Executive Search 4.0 2018-09-25T10:16:05+00:00

Executive Search 4.0

Wij bouwen voort op ruim 30 jaar ervaring met Board en C-level executive search voor nationale en internationale organisaties.

Hoewel digitale recruitment en assessments van kandidaten gemeengoed zijn geworden verwachten wij dat de recrutering van Executives (en Non-Executives) en C-level toptalent “handwerk” zal blijven, zij het met digitale ondersteuning bij het traceren en assessen van mogelijke kandidaten.

In de afgelopen periode hebben veel executive search firma’s hun “inhouse” dienstenportfolio uitgebreid.

Wij hebben ervoor gekozen ons te blijven focussen op executive search consultancy. Dat doen we al jaren met een veel bredere taakopvatting dan het “leveren” van kandidaten sec. In overleg met onze clienten kunnen we ook op projectbasis samenwerken met externe coaches en consultants wanneer dat relevant is. Dat is voor ons Executive Search 4.0 Consultancy.

Gegeven de toenemende impact van de digitalisering van organisaties investeren wij voortdurend in de ontwikkeling en instandhouding van een ecosysteem met partijen die actieve en strategische rollen spelen bij de digitalisering van organisaties.

Dankzij de samenwerking met leden uit dit ecosysteem kan Schaap & Partners een breed spectrum aan opdrachten realiseren.

Voorbeelden zijn:

  • recrutering van digitale commissarissen,
  • recrutering/coaching van CIO’s/CDO’s/Technology Chiefs,
  • samenstellen van een digitale klankbordgroep tbv RvC en/of RvB (Digital Sounding Board),
  • een assessment mbt het digitaal functioneren van een organisatie (Digital Business Scan)

Meer weten?

Wij helpen uw bedrijf graag naar het volgende niveau. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.